Palvelut

Myymälä

Kivijalkamyymälämme palvelevat 15:llä paikkakunnalla ympäri Suomen aina Vantaalta Rovaniemelle (kts. ’Pulttiketju’). Erityisesti olemme tunnettuja kattavasta ja runsaasta varastovalikoimastamme, josta löytyy yli 100.000 eri tuotenimikettä heti paikan päältä.

Lisäksi etsimme ja tilaamme toimitusmyyntinä tuotteita asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Myymäläkohtaiset aukioloaikamme löydät myymälöiden omilta kotisivuilta.

Kuljetuspalvelu

Oma kuljetuspalvelumme toimii kaikilla myymäläpaikkakunnillamme ja jakaa tilaukset asiakkaillemme joka arkipäivä.

Kysy lisää oman paikkakuntasi Pulttiketju-kauppiaalta.

Toimitukset kaikkialle Suomeen

Toimitamme tilaukset myös muualle Suomeen Postin, Matkahuollon ja Kaukokiidon kautta tai vaihtoehtoisesti asiakkaan oman sopimustoimittajan kautta. Rahti hinnoitellaan tapauskohtaisesti kuljetusliikkeestä, toimitustavasta ja määränpäästä riippuen.

Klo 11.00 mennessä meille jätetyt tilaukset pyrimme saamaan liikkeelle vielä saman päivän aikana.

Hyllytyspalvelu

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme erilaisia hyllytyspalveluita kaikenlaisista pientarvikkeista ja työkaluista. Käytännössä hyllytyspalvelumme tuo juuri sinun toiveidesi mukaan räätälöidyn pientarvikevaraston työpaikallesi.

Sovitut tuotteet ovat aina ulottuvillasi, niitä on riittävästi ja voit keskittyä tuottavaan työhön. Älä huolehdi, anna meidän huolehtia puolestasi.

Konttipalvelu

Suurempiin ja pitkäkestoisempiin työkohteisiin olemme laajentaneet hyllytyspalvelun ajatusta Konttipalveluun. Toimitamme asiakkaalle lämpimän, lukittavan työmaakopin/-kontin, joka varustellaan asiakkaan toiveiden mukaisilla tuotteilla.

Konttipalvelu tuo käytännössä pienen myymälän työmaalle, jonne on pääsy vain asiakkaan itsensä määrittämillä henkilöillä. Sovitut tuotteet ovat aina ulottuvillasi, niitä on riittävästi ja voit keskittyä tuottavaan työhön. Älä huolehdi, anna meidän huolehtia puolestasi.

Vastuumyyjä

Ammattitiliasiakkaillemme nimeämme aina oman vastuumyyjän. Vastuumyyjämme on kokenut alan ammattilainen, joka auttaa ja opastaa sinua kaikissa alamme tuotteisiin liittyvissä asioissa.

Asiointi aina saman luotettavan vastuumyyjän kanssa helpottaa ja nopeuttaa asiointiasi, kun vastuumyyjä tuntee sinut, sinun tarpeesi ja ostohistoriasi.

Työvaatteiden yksilöinti jopa odottaessasi

Kokonaisvaltainen työasupalvelumme vaatettaa työntekijäsi päästä varpaisiin. Työvaatteet, turvakengät, henkilösuojaimet ja työkäsineet – kaikki löytyvät yhdellä käynnillä saman katon alta.

Oma painatuspalvelumme toteuttaa laadukkailla siirtokuvapainatuksilla kaikenlaiset yksilöinnit myymiimme työ- ja vapaa-ajan vaatteisiin. Yksittäiset vaatekappaleet yksilöimme käytännössä odottaessasi.

Kysy lisää oman paikkakuntasi Pulttiketju-kauppiaalta.

Pientarvikkeiden ja työkalujen tarvekartoitus

Teemme veloituksettomia kartoituksia asiakkaidemme pientarvike- ja työkalutarpeista. Käymme yhdessä läpi asiakkaan käyttämät tuotteet ja tarpeet, testautamme ja etsimme asiakkaalle sopivimmat ratkaisut ja tehokkaimmat palvelumallit sekä laadimme tältä pohjalta tarjouksen.

Yleensä tarvekartoituksilla voitetaan asiakkaalle selvää rahaa alkaen muutamista sadoista euroista monesti jopa useisiin tuhansiin euroihin vuositasolla. Kysy lisää oman paikkakuntasi Pulttiketju-kauppiaalta.