SN-Kiinnike laajentaa Helsinkiin – Kärkikiinnike osaksi SN-Yhtiöitä

Julkaistu: 3 tammikuun, 2020

Pulttiketjun turkulainen jäsenliike SN-Kiinnike Oy osti joulukuussa julkistetussa yrityskaupassa helsinkiläisen Kärkikiinnike Oy:n koko osakekannan.

Jatkossa molemmat yritykset toimivat SN-Yhtiöt Oy nimen alla, mutta jatkavat kuitenkin liiketoimintaansa omilla tutuilla nimillään.

”Nyt toteutunut yrityskauppa on investointi kasvuun. Kärkikiinnike on hyvin hoidettu yritys ja kaupan myötä tavoitamme entistä suuremman markkina-alueen. Vahvistamme pääkaupunkiseudun rakennusteollisuuden kiinnitystarvikemarkkinoita ja tuomme markkinoille myös asiakaslähtöistä palvelukonseptia”, kertoo uuden SN-Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Sakari Lehtinen. ”Olen hyvin optimistinen tulevaisuuden suhteen ja uskon että uuden yhtiön liikevaihto ylittää 10 miljoonaa euroa jo tulevana vuonna. Kasvuodotukset pohjautuvat erityisesti korjaus- ja saneerausrakentamisen sektoreihin”, Lehtinen jatkaa.

Kärkikiinnike on Pulttiketjun 16. jäsenliike ja se vahvistaa omalta osaltaan kotimaisen Pulttiketjun valtakunnallista jakeluverkostoa sekä asemaa yhtenä Suomen johtavista kiinnitys-, pientarvike- ja työkalualan toimijoista.

Tietoa yrityksistä:

SN-Kiinnike Oy, perustettu 1995, liikevaihto 5,0 Me (2019/4)
Kärkikiinnike Oy, perustettu 2009, liikevaihto 3,2 Me (2018/12)

Henkilöstö jatkaa yrityskaupan jälkeen entisellään. Turussa työskentelee 14 henkilöä ja Helsingissä 9 henkilöä.